+45 50470918 kimtams@mail.dk

Stine Vester er medlem af det fotografiske studiefællesskabet i Studiestræde 3D. Stine er en yngre kvinde med stort engagement og mod på iværksætteri, og hun er ny-uddannet fra Key Point Photography Academy, hvor hun i to år har dyrket sin passion for fotografering og dygtiggjort sig indenfor flere genrer. I starten ønsker Stine at trække på de erfaringer, vi har i studiefællesskabet, hvor især jeg vil fungere som mentor. Det glæder jeg mig til.

Kim og jeg byder Stine velkommen i fællesskabet og er sikre på, at vi får et godt samarbejde til glæde for os alle – og ikke mindst for alle vores dejlige og trofaste kunder. Læs mere om Stine og se, hvilke fotograferinger hun tilbyder på hendes hjemmesideeller find hende på facebook.

Fotograferinger hos Stine kan bookes online her